Accountants en belastingconsulenten kunnen heel wat meer bijdragen aan uw onderneming dan u a priori denkt… 

Wij, accountants en belastingconsulenten, staan aan uw zijde. Door een eenvoudige muisklik, nodigen wij u uit om vanuit een tweevoudige invalshoek kennis te maken met onze opdrachten, onze diensten, onze adviezen en expertise, evenals de context waarvan zij deel uitmaken:

  • chronologisch – door onze „interventie‟ te situeren in de verschillende levensfasen van een onderneming: oprichting, ontwikkeling, preventie van moeilijkheden, overdracht, stopzetting.
  • methodologisch – door onze meerwaarde op uiteenlopende vlakken, die allen voor de onderneming van belang zijn, te positioneren: management en organisatie, boekhouding en boekhoudkundige expertise, fiscaliteit, vennootschapsrecht, corporate governance, wetgeving inzake nieuwe informatie- en communicatietechnologieën, administratieve vereenvoudiging en duurzame ontwikkeling.

Weten „wanneer en waarom‟, is dat niet het beste middel om zo nauwgezet en goed mogelijk de realiteit van onze rol als bevoorrechte eerstelijnsraadgever voor ondernemingen te bevatten?