Herkennen van faillissement en fraude in de jaarrekening – conferentie 14/03/13, Fraud Training Institute in samenwerking met IFA

7/03/2013 - IAB

De superstorm van jaarrekeningfraudes is geluwd. Toezicht en deugdelijk bestuur werden hervormd. Er is echter één constante: beleggers voelen zich onbeschermd. Het zou blijken dat auditors niet waarschuwen voor continuïteitsproblemen in een aantal gevallen. Kredietrating-bureaus anticiperen geen 60% van de faillissementen.

Vier vooraanstaande sprekers geven hun analyse en stellen oplossingen voor: Bedrijfsrevisor Luc TOELEN (RSM), Professor Marleen WILLEKENS (KUL), Kredietratingspecialist Willem OKKERSE (OK Rating Institute) en Deputy Chief Executive van de Europese Fédération des Experts-comptables, Hilde BLOMME (FEE). Aansluitend leidt journalist Lars BOVE een paneldebat met vier sprekers.

De gedetailleerde agenda en het registratieformulier voor deze conferentie zijn aangehecht (inschrijving is nog steeds mogelijk).

Accountants, Belastingconsulenten en stagiairs genieten van een korting van 50% en betalen het tarief van een IFA-lid.

De conferentie wordt in het Engels gehouden, maar de sprekers beantwoorden eveneens vragen in het Frans en in het Nederlands.

Thema's: Beroep > Internationaal
Kernwoord(en):