FOD Financiën deelt reeks praktische informatie mee

28/07/2015 - IAB

De duurzame Tax-cificatie en de talrijke ontmoetingen tussen de economische beroepen en de FOD Financiën hebben tot gevolg dat er geregeld informatie zal worden uitgewisseld. Op die manier kunnen wij ons ervan verzekeren dat jullie tijdig over de juiste informatie beschikken.

Een tijd geleden hebben we jullie een lijst bezorgd van mogelijke aandachtspunten waarop de fiscale administratie tijdens haar controleacties in 2015 extra zal letten.

Vandaag vraagt Philippe Jacquij, administrateur Grote Ondernemingen, tijdelijk belast met de functie van Administrateur-generaal van de fiscaliteit, ons om jullie een reeks gerichte informaties over te maken. Elke informatie is het voorwerp van een specifieke communicatie vanwege de fiscale administratie.

Wij zijn ervan overtuigd dat zulke verduidelijkingen desgevallend van belang zullen zijn voor de uitoefening van het beroep. Momenteel bekijken wij waar we deze informatie het best zullen plaatsen op onze website, zodat jullie ze indien nodig snel en eenvoudig kunnen opzoeken.

Thema's:
Kernwoord(en):