Enquête Connect 2.0

3/05/2017 - Federatie Vrije Beroepen - IAB

Eind maart lanceerden de Federatie Vrije Beroepen en de Vlaamse overheid in samenwerking met de drie economische beroepsinstituten de oproep om de nieuwe enquête in het kader van het project CONNECT 2.0 in te vullen. Velen onder jullie deden dit reeds, waarvoor onze oprechte dank! Echter: hoe meer respons, hoe beter. Vandaar deze éénmalige herinnering.

Het project en dus ook de enquête hebben tot doel om de algemene kennis en perceptie in uw sector over de bestaande overheidsmaatregelen ter ondersteuning van ondernemers in kaart brengen. Omdat dit onderzoek van belang is of kan zijn voor de toekomst van uw beroep, willen we u vragen om een fractie van uw tijd voor het invullen van deze bevraging. Het invullen kost 5 à 9 minuten van uw tijd en de verwerking ervan is volledig anoniem.

Onder alle deelnemers die de enquête invullen verloten we 5 Bongobonnen ‘Movie & Popcorn’ ter waarde van € 29,90 per bon en 2 Vivaboxen ‘Typisch Belgisch’ ter waarde van € 49,90 per box. Om u te kunnen verwittigen indien u gewonnen hebt vragen we uw e-mailadres, maar dit wordt niet gelinkt aan wat u invult. De verwerking van de enquête gebeurt volledig anoniem, uw privacy is belangrijk voor ons. Begin 2019 wordt er normaal nog een (wellicht kortere) bevraging ter controle van het onderzoek uitgestuurd.

Thema's:
Kernwoord(en):