Ze zijn jong en ze weten wat ze willen! 

Geachte confrater,

Zoals aangekondigd in het e-zine van 15 mei, werd een oproep gedaan aan onze jonge leden om deel te nemen aan de lancering van het gloednieuw “jongerenplan” van het Instituut op 23 juni 2012.

Wij zijn dan ook bijzonder verheugd over het enthousiasme van onze jonge confraters. Op iets meer dan één week tijd schreven al 52 mensen zich in voor de informatiesessie over de jongerenadviesraad die het Instituut tot leven wil roepen. Deze adviesraad is dé uitgelezen kans voor onze jongeren om hun stem te laten horen op het Instituut.

Onze voorzitter, André Bert, verwelkomt de jonge accountants/belastingconsulenten graag persoonlijk op 23 juni aanstaande.

Vervolgens lichten wij graag het idee achter dit jongerenplan aan u toe, en hopen wij alvast de eerste bouwstenen ervan te kunnen leggen.

Tenslotte zal het woord worden gegeven aan de heer Bert Van Wassenhove, Managing Partner van Heaven can wait. Als social media-strateeg weet hij beter dan wie ook hoe deze media kunnen bijdragen in de uitbouw van een professionele loopbaan.

Het programma en de praktische informatie kan u hier lezen.

En omdat de boog niet altijd gespannen kan staan, zal de voormiddag worden afgesloten met een broodjeslunch en een glaasje cava.

Inschrijven kan nog tot 20 juni 2012. De 2,5 uren permanente vorming die worden toegekend voor de deelname aan dit evenement zijn uiteraard ook leuk meegenomen.


Met vriendelijke groet,

 Gonda SCHELFHAUT  Emmanuel DEGRÈVE
 Raadslid  Raadslid en lid van het uitvoerend comité