Lokale informatiesessies 2012-2013: kwaliteit is onze troef! 

Geachte confrater,

Van 29 november 2012 tot 7 maart 2013 stapt het Instituut opnieuw naar zijn leden toe, met de organisatie van 11 lokale informatiesessies.

Hoewel u het programma binnenkort zal kunnen raadplegen op de website en u bovendien nog een persoonlijke uitnodiging zal ontvangen, lichten wij hier graag al een tipje van de sluier.

De kwaliteitstoetsing staat in de startblokken en krijgt dan ook een centrale plaats. Waarom wordt een kwaliteitstoetsing georganiseerd? Hoe zal deze toetsing verlopen? Wat winnen de accountants en belastingconsulenten daarbij? Op deze en nog vele andere vragen willen wij u graag een antwoord geven. Bovendien zullen de aanwezigen op deze informatiesessies het “Witboek kwaliteit” ontvangen. Deze praktische gids voor de organisatie van uw kantoor loodst u in 10 stappen naar een kwaliteitstoetsing en mag dus zeker niet ontbreken in uw bibliotheek.

Daarnaast worden ook de belangrijkste punten uit het actieplan van het IAB geschetst en wordt er een korte stand van zaken gegeven.

Tenslotte komen de eerste projecten aan bod in het kader van het jongerenplan dat op 23 juni 2012 officieel van start ging; en ook voor de interne accountant en belastingconsulent werd een plaats gereserveerd.

Deze lokale informatiesessies zijn de ideale gelegenheid om leden van de Raad te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen tussen confraters.

Wij hopen dan ook van harte u deze keer opnieuw talrijk te mogen verwelkomen en geven u graag afspraak in uw provincie.

Met vriendelijke groet,

André Bert
Voorzitter