Kwaliteit: een brandend actueel thema! 

Geachte confraters,

De editie 2012 van het Forum for the Future vindt plaats op 6 december 2012 in Tour & Taxis. Net zoals de voorbije jaren is het IAB ook nu weer sterk vertegenwoordigd op dit evenement dat u zeker niet mag missen.

De dag staat volledig in het teken van kwaliteit, dé rode draad die we op verschillende manieren aan bod laten komen, meer specifiek:

  • met een witboek waarin, in 10 onderdelen, wordt uiteengezet hoe u concreet de kwaliteits nog beter kunt integreren in uw kantoor. Elke stap die u onderneemt om de kwaliteit verder te verbeteren is een bron van succes.
  • kwaliteit vormt een uitdaging die we elke dag opnieuw moeten aangaan, en bijdraagt tot een sterk imago, de basis om onze beroepseigen voordelen in de verf te zetten. Wij stellen u graag alle acties en projecten voor die u op het vlak van communicatie kunt ondernemen. Nieuwe technologieën koppelen aan deontologische regels is soms een delicate evenwichtsoefening. Wij overlopen de laatste nieuwigheden die u een concrete oplossing aanreiken. Deze pedagogische aanpak hanteren wij ook in de vragenlijst over de toepassing van de antiwitwasreglementering die onze externe leden binnenkort zullen moeten invullen.
  • het “jongerenplan” dat op 23 juni 2012 werd gelanceerd, werpt nu reeds zijn vruchten af. De voorstelling van de eerste resultaten geeft ons de kans om de leden van het “jongerenplatform” die hieraan hebben meegewerkt, in de bloemetjes te zetten. Er wordt ook een sessie georganiseerd voor de interne leden.

Niet alleen aan onze stand staat alles in het teken van kwaliteit, ook onze uiteenzettingen en voorstellen die aan bod zullen komen tijdens de debatten en conferenties zullen getuigen van kwaliteit. Onze deelname aan de plenaire sessie en de interinstituten conferentiesis zeker een omweg waard.

6 december biedt u een uitgelezen kans om elkaar te ontmoeten, van gedachten te wisselen en in discussie te treden. Bedenkingen, ideeën, voorstellen en best practices zullen alvast niet ontbreken. Een mooie gelegenheid om de bedrijven te tonen dat wij hun natuurlijke partner zijn in de verdere ontwikkeling van de elektronische facturering bijvoorbeeld.

Wij hopen dan ook dat u talrijk aanwezig zult zijn op deze bijeenkomst.

Net zoals de voorbije jaren zullen wij u met open armen ontvangen op onze stand of tijdens de vele sessies waarin wij de ambitie van ons beroep en onze kwaliteiten, die ook de uwe zijn, in de schijnwerpers zullen plaatsen.

Met vriendelijke groet,

André Bert
Voorzitter