De aftrap voor de lokale informatiesessies is gegeven, de 4e editie van het Forum for the Future 2012 staat voor de deur 

Geachte confraters,

De lokale informatiesessies 2012-2013 zijn van start gegaan. Brussel – Vlaams-Brabant was als eerste aan de beurt.

Na een welkomstwoord van de heer Herman De Cnijf, ondervoorzitter van BAB-Brabant, konden de aanwezige leden gedurende 3,5 uur alles vernemen over de kwaliteitstoetsing en de lopende of op stapel staande projecten van het Instituut.

Het was een leerrijke avond die smaakvol werd afgesloten met een hapje en een drankje. De foto’s kan u binnenkort bekijken op onze website.

Wij danken alvast de leden die aanwezig waren en kijken al uit naar de volgende sessie die plaatsvindt op 13 december 2012 in Antwerpen.

Deze week richten we onze aandacht op het Forum for the Future.

Met 140 conferenties en 90 standhouders belooft 6 december 2012 een bijzonder boeiende en leerrijke dag te worden.

Zoals gezegd zal het IAB ook dit jaar duidelijk aanwezig zijn op het congres. Verschillende sessies over actuele en belangrijke thema’s zullen door leden, Raadsleden of personeelsleden worden verzorgd. Ook op de stand van het IAB zullen personeels- en Raadsleden u de ganse dag graag te woord staan.

Bovendien zullen die dag veel belangrijke personen aanwezig zijn op het congres.

Op uitnodiging van het IAB neemt vicepremier en minister van Financiën Steven Vanackere deel aan de openingssessie, en zal staatssecretaris voor Fraudebestrijding John Crombez tijdens de IAB-sessie om 16.00 uur met ons in debat gaan over de maatregelen voor de bestrijding van de fraude.

Wij hopen dat u erbij zal zijn.

Met vriendelijke groet,

 

 

 Benoît Vanderstichelen André Bert
 Ondervoorzitter Voorzitter