Met het IAB wegwijs in Excel

24/04/2014 - IAB

Geachte confrater,

Allicht gebruikt ook u, net als het merendeel van uw confraters, dagelijks Excel. Vraag is nu of iedere beroepsbeoefenaar de tool op de juiste en meest handige manier gebruikt. Vandaar dat confrater Noël De Rudder het boek Excel for Accountancy heeft uitgebracht.

Gezien het grote succes van dat boek werd onlangs een website gemaakt. Het IAB heeft de vertaling mogelijk gemaakt en besloten om zijn leden en stagiairs permanent toegang te bieden tot deze website. Hiervoor kunt u inloggen via de IAB-website, waarna u toegang krijgt tot alle tools en het e-book.

De praktische kennis en tools die gebundeld werden op de website van Excel for Accountancy, zijn een voortreffelijke aanvulling op de dagelijkse praktijk van het economisch beroep. De verschillende onderwerpen, tools en tips zijn praktisch opgevat, herkenbaar en onmiddellijk toepasbaar.

Een aantal tools (permanent dossier, tijdsregistratie, opvolging dossiers) zijn dan ook specifiek gericht op de kantoorwerking en op de antiwitwaswetgeving, en zijn dus impliciet een uitstekend hulpmiddel om de kwaliteitstoetsing te doorlopen.

Wie meer uitleg wil, kan surfen naar onze website, kijken naar het demofilmpje of gewoon langskomen op de algemene vergadering van komende zaterdag 26 april. Confrater Noël De Rudder zal immers aanwezig zijn en u kort wegwijs maken in de wereld van Excel.

Tot dan!

Met confraternele groeten,

Bart Van Coile                                                        Benoît Vanderstichelen
Ondervoorzitter                                                      Voorzitter

Thema's: Beroep > Het Instituut
Kernwoord(en):