Niet te missen: event ‘Be Excellent’ op 6 oktober!

26/06/2014 - IAB

Geachte confrater,

Ongeveer een half jaar geleden stuurde het Instituut zijn nieuwe slogan ‘Be Different, Be Excellent!’ de wereld in. Om deze woorden kracht bij te zetten, heeft het IAB een event gepland op 6 oktober aanstaande, gericht op de kwaliteitsaanpak binnen het beroep.

Thema's als kwaliteit, efficiëntie, structuur, tijdsbesparing en confraterniteit staan daarbij centraal. En dit alles voor u én uw medewerkers!

U wilt graag beginnen met het implementeren van de tools die het IAB u heeft aangereikt binnen uw kantoor? Maar u weet niet hoe u de eerste stap moet zetten? Of u bent al goed op weg, maar zoekt naar nog meer efficiëntie? Dan mag uw aanwezigheid en die van uw medewerkers zeker niet ontbreken op 6 oktober!

Doel is om u niet alleen handleidingen en modellen aan te reiken, maar u ook actief bij te staan bij de omzetting ervan in de praktijk, binnen uw eigen kantoor.

Opzet van dit event?

Een namiddag die begint vanaf 14.00 uur, waarbij u zich op voorhand kan inschrijven voor een waaier aan praktische workshops, zoals: rentabiliteit van mijn kantoor, fiscale tools, de opdrachtbrief op maat van mijn kantoor en nog veel meer.

Programma

Na een korte plenaire sessie kunt u aan de slag met de workshops (maximaal 3) die voor u het meest interessant zijn. Uw medewerkers zijn daarbij ook van harte welkom!

“Geen tijd voor workshops”, zegt u? Dan kunt u alsnog terecht bij een van de infodesks waar u alle uitleg kunt krijgen over onder andere het platform BeExcellent.be en het gebruik van het e-loket.

Vanaf 18.00 uur volgt er nog een tweede plenaire sessie waarbij de voorbereidende vorming op de kwaliteitstoetsing zal worden toegelicht. Vanaf 18.30 uur sluiten we het evenement af met een networking cocktail.

Kwaliteitskit

Naast veel praktische informatie is voor elke ingeschreven deelnemer een kwaliteitskit voorzien met een aangename verassing!

Binnenkort zult u de nodige informatie ontvangen met betrekking tot de inschrijvingen voor het event.

Kortom: noteer deze namiddag in uw agenda en breng uw medewerkers alvast op de hoogte. Dit wordt een event om niet te vergeten! Graag tot dan!

Met confraternele groeten,

                  Bart Van Coile                                                              Benoît Vanderstichelen
                  Ondervoorzitter                                                            Voorzitter

Thema's: Beroep > Het Instituut
Kernwoord(en):