Become Excellent op 6 oktober 2014: reeds meer dan 500 inschrijvingen!

1/09/2014 - IAB

Geachte confrater,


Over een maand is het zover! Op 6 oktober organiseert het IAB het event ‘Be Excellent’, dat gericht is op de kwaliteitsaanpak binnen het beroep.

Thema’s als kwaliteit, efficiëntie, structuur, tijdsbesparing en confraterniteit staan daarbij centraal. En dit alles voor u én uw medewerkers.

Tools

Aan de hand van een zevental workshops wordt u met raad en daad bijgestaan bij het opzetten/verbeteren van de kwaliteit binnen uw kantoor. Tezelfdertijd zal het Instituut van de gelegenheid gebruikmaken om u een nieuwe serie tools aan te reiken zoals het platform BeExcellent.be, checklists enz. ‒ die de implementatie van de handleidingen en modellen binnen uw kantoor vergemakkelijken. De opdrachtbrief, Excel for Accountancy, het cliëntenacceptatiebeleid … zijn andere thema’s die ook worden aangekaart.

Is kwaliteit ‒ net als voor meer dan 500 andere confraters die zich reeds hebben ingeschreven ‒ ook voor u en uw medewerkers belangrijk? Ga dan naar www.beexcellent.be en ontdek het volledige programma van het event ‘Be Excellent’ op 6 oktober. Schrijf u vervolgens snel in voor de workshop van uw keuze want de plaatsen zijn beperkt!

Collega’s en medewerkers ook welkom!

U zou graag samenkomen met een collega, medewerker of vennoot? Schrijf dan, naast uzelf, een andere (betalende) medewerker in waarna de tweede medewerker gratis toegang krijgt.

Praktische info

Het event vindt plaats van 14 tot 18.30 uur op de Brussels Expo (Heizel), aan het auditorium 2000 en paleis 10. Wij openen de deuren vanaf 13.30 uur. Het event geeft overigens recht op 4 uur permanente vorming!

Vanaf 18.30 uur krijgt u de kans om een gesprek te voeren met de voorzitter, de ondervoorzitter, de raadsleden en, natuurlijk, met andere confraters. Dit in het kader van een networking cocktail.

Voor elke ingeschreven deelnemer is een kwaliteitskit voorzien met een aangename verrassing!

Wij kijken alvast uit naar jullie aanwezigheid! Tot over een maand!

Met confraternele groeten, 

                         Bart Van Coile                                                                                  Benoît Vanderstichelen
                         Ondervoorzitter                                                                                 Voorzitter

Thema's:
Kernwoord(en):