30-jarig bestaan IAB in het teken van netwerking en toekomst

29/09/2015 - IAB

Geachte confrater,

Over een week is het zover! Op 6 oktober vieren we ons 30-jarig bestaan en de laatste week waarin u zich kunt inschrijven is net gestart. Het feest dat we voor ú organiseren is niet alleen een viering, maar ongetwijfeld ook een boeiende opportuniteit op het vlak van permanente vorming en netwerking.

Op het vlak van netwerking leggen wij niet alleen een link tussen alle confraters, maar pakken we ook uit met internationale gastsprekers uit de economische wereld.

Op het vlak van permanente vorming kan u zeer interessante workshops volgen, die u informatie verschaffen over hoe we ons op de toekomst kunnen voorbereiden. Tijdens de gratis plenaire zitting laten we specialisten aan het woord die ons een inzicht geven in de organisatie van een modern kantoor en in het kantoor van de toekomst.

En uiteraard nodigen wij u allen van harte uit op de cocktail die volgt na deze plenaire zitting om te klinken op onze 30ste verjaardag. Voor diegene onder jullie die het feest compleet willen maken, ronden we af met een galadiner waarop u eveneens welkom bent.

Aarzel niet en schrijf u en uw kantoormedewerkers vandaag nog in. Surf dan snel naar www.30-iec-iab.be.  

Omdat de toekomst toebehoort aan iedereen uit onze sector, hopen wij u allen te mogen verwelkomen op 6 oktober!

Met confraternele groeten,

   Bart Van Coile  Benoît Vanderstichelen
   Ondervoorzitter  Voorzitter

Thema's:
Kernwoord(en):