Tijdelijk geen e-zine, maar we blijven niet stilzitten

14/07/2016 - IAB

Geachte confrater,

Traditioneel genieten velen rond deze tijd van een fijne, welverdiende vakantie. Tussen 15 juli en 15 augustus sturen we dan ook geen e-zine, maar dat betekent niet dat het Instituut het werk volledig zal neerleggen.

Uitzonderlijk congres in september

Achter de schermen zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor het najaar, want ook dit jaar hebben we een druk programma uitgekiemd. Onze eerste afspraak ligt vast op 29 september 2016 tijdens het internationale congres dat samen met de Franse Ordre des Experts-comptables (OEC) en de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) georganiseerd wordt. In de loop van de komende dagen zullen we u een uitnodigingsmail sturen aan de hand waarvan u zich kunt inschrijven.

En enkele belangrijke politieke afspraken

Ondertussen staan er wat ons betreft een aantal belangrijke meetings op de planning. Zo zal het Instituut het woord nemen voor de bijzondere Panamacommissie, waar wij niet zullen aarzelen om de belangen van het beroep en de waarden die het draagt te verdedigen. Daarnaast lopen onze traditionele meetings met de FOD Financiën in het kader van de duurzame tax-cificatie.

U begrijpt het: de agenda voor dit najaar raakt al aardig gevuld. We zullen het trouwens niet nalaten om u op tijd en stond op de hoogte te houden van het verdere gebeuren. Blijf dus, ook tijdens de zomermaanden, uw mailbox in de gaten houden.

Wij wensen u en uw medewerkers alvast een fijne vakantie, ondanks de drukke periode die u nog voor de boeg heeft tijdens deze aangifteperiode.

Tot binnenkort!

Met confraternele groeten,

   Bart Van Coile  Benoît Vanderstichelen
   Ondervoorzitter  Voorzitter

 

Thema's:
Kernwoord(en):