Congres Forum For the Future staat voor de deur en IAB nodigt u uit

3/11/2016 - IAB

Geachte confrater,

Na een geslaagde Dag van de fiscaliteit nodigt het IAB u met plezier uit voor een nieuwe afspraak. Dit jaar vindt namelijk de achtste editie van het congres van het Forum For the Future plaats op woensdag 23 en donderdag 24 november.

2016 was een bijzonder jaar, gezien het uitstel van de editie van 2015 en het Spring congress in mei 2016. Dit jaar gaat de novembereditie voor een gewijzigd format, met meer zalen, meer conferenties, meer ruimte en meer exposanten. Het wordt met andere woorden weer een uitzonderlijk event.

Programma

Neem alvast deel aan de inaugurale sessie op woensdag 23 november, waar een keynotespreker de klant centraal zal plaatsen. De sessie wordt gevolgd door een gala-avond.

Op donderdag 24 november nodigt het IAB u uit voor deze conferenties:

 9.15 uur

- Update jaarrekening 2016

 9.15 uur

- De hoofdzaken uit de vragenlijst kwaliteitstoetsing: praktisch bekeken

 10.30 uur

 

 

 

 

- 100% concreet en praktisch: antiwitwaswetgeving, ernstige fraude, meldingsplicht, contante betaling

 

Vragen over de werking van de CFI of betalingen in contanten? Om een interactieve sessie in de hand te werken, verzoeken we u om ons uw vragen aan de CFI voor 15 november door te sturen via communication@iec-iab.be.  

 15.30 uur

- Digitalisering: hoe heb ik het aangepakt – getuigen aan het woord

 16.00 uur

- BeExcellent

 

Mis deze jaarlijkse afspraak niet. Naast 150 conferenties, 19 zalen, 14 000 m2 en meer dan 220 sprekers, kunt u ook de raadsleden en de verantwoordelijken van de drie economische beroepsinstituten ontmoeten op onze gemeenschappelijke stand. Uiteraard bent u er altijd welkom.

Het congres van het Forum For the Future is volledig gratis voor onze leden en stagiairs (basicformule). Voor de andere formules kunnen alle leden die onder paritair comité 336 (vrije beroepen) vallen, een beroep doen op een tussenkomst van Liberform.

Inschrijven

Inschrijven kan via www.forumforthefuture.be.  

Wij kijken er alvast naar uit om u op 23 en 24 november 2016 te ontmoeten.

Met confraternele groeten,

   Bart Van Coile  Benoît Vanderstichelen
   Ondervoorzitter  Voorzitter

 

Thema's:
Kernwoord(en):