12/02/2010: het IAB viert zijn 25-jarig bestaan!

6/12/2009 -

Samen met zijn leden en vele persoonlijke contacten, met wie doorheen de jaren een nauwe samenwerking ontstond, zal het IAB op vrijdag 12 februari 2010 zijn 25-jarig bestaan vieren. 

Het evenement zal van start gaan met een conferentie waar we een aantal topsprekers, zoals Geert Noels, Jan Verhoeye en Baron Buysse, aan het woord zullen laten. Tijdens deze conferentie gaan we vanzelfsprekend even de balans opmaken van de belangrijkste realisaties sinds de oprichting van het Instituut. De nadruk zal echter liggen op het belang van onze beroepen in de toekomst.

De conferentie “De toekomst in het vizier” start om 14.00 u. in het Square Brussels Meeting Centre (voormalig Congressenpaleis). 

Vanaf 19.00 u. bieden wij u een unieke ervaring aan, de gidsen van het Magritte-Museum verwachten u voor een privénocturne met aansluitend een galadiner in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten (beperkt aantal plaatsen). 

U kan hier reeds het volledige programma raadplegen. 

De leden ontvangen binnenkort een persoonlijke elektronische uitnodiging. 

Wenst u hieraan deel te nemen? De online registratiemodule  voor de conferentie en de avondactiviteiten zal weldra beschikbaar zijn.

 

                                                                                                                                                                                                                 

                                                                                                                           

Thema's: Beroep > Het Instituut
Kernwoord(en):