12 februari 2010: Neem deel aan het evenement “25 jaar IAB” en registreer u nu reeds elektronisch!

28/12/2009 - IAB

Samen met zijn leden en vele persoonlijke contacten, met wie doorheen de jaren een nauwe samenwerking ontstond, zal het IAB op vrijdag 12 februari as zijn 25-jarig bestaan vieren.
Het evenement zal van start gaan met een conferentie waar we een aantal topsprekers, zoals Geert Noels, Jan Verhoeye en Baron Buysse, aan het woord zullen laten. Tijdens deze conferentie gaan we vanzelfsprekend even de balans opmaken van de belangrijkste realisaties sinds de oprichting van het Instituut. De nadruk zal echter liggen op het belang van onze beroepen in de toekomst.
 
De conferentie “De toekomst in het vizier” start om 14.00 u. in het Square Brussels Meeting Centre (voormalig Congressenpaleis). Deelname aan de conferentie is gratis maar u dient zich wel verplicht in te schrijven. Een boek uitgegeven ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het Instituut alsook een geschenk “25 jaar” zullen aan ieder aanwezig lid overhandigd worden.
 
Vanaf 19.00 u. bieden wij u een unieke ervaring aan, de gidsen van het Magritte-Museum verwachten u voor een privénocturne met aansluitend een galadiner in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten (beperkt aantal plaatsen). Deelname aan dit bezoek en het galadiner is betalend. Schrijf u in vóór 29 januari 2010 en geniet van de voordelige prijs van 110 EUR per persoon. Na deze datum zal de inschrijvingsprijs 135 EUR bedragen.
 
U kan hier het volledige programma raadplegen.
 
Wenst u hieraan deel te nemen? Schrijf u nu in via de online registratiemodule!
Registreer u als hoofddeelnemer. Indien u zich wenst te laten vergezellen, geef dan eveneens de gegevens van een (de) bijkomende perso(o)n(en) in.
 
Wij hopen u veeltallig te mogen verwelkomen op 12 februari as zodat we samen met u kunnen bijdragen aan een geslaagde dag.

                                                                                                                                                                                                                 

                                      

Thema's: Beroep > Het Instituut
Kernwoord(en):