De 2de editie van het Forum for the Future gaat door op 1 december 2010

4/11/2010 - IAB

Op 1 december vindt op de site van Tour & Taxis te Brussel de tweede editie van het congres Forum for the Future plaats.

Het IAB ondersteunt dit initiatief om een nationale bijeenkomst van de economische beroepen te organiseren en nodigt zijn leden gratis uit voor dit congres. U kan hiermee dus 60 euro besparen!

Opgelet: deelname aan het congres is slechts gratis bij voorinschrijving, en met vermelding dat u lid bent van het Instituut of in de sector werkzaam bent. Eens ingeschreven, kan u uw keuze maken uit de brede waaier van aangeboden seminaries, conferenties en workshops.

Op het programma staan onder meer:

  • 2 academische sessies, met onderwerpen uit de actualiteit: de troeven van de Belgische fiscaliteit en de Europese richtlijn over de administratieve vereenvoudiging;
  • 64 conferenties, seminaries en workshops;
  • een honderdtal gerenommeerde sprekers;
  • een walking dinner met een duidelijke netwerkfunctie;
  • de tweede editie van de “Awards” uit onze beroepssector.

Het congres wordt ingericht rond vier centrale thema's, die zowel vandaag als in de toekomst van belang zijn:

  • fiscaliteit;
  • interprofessionaliteit;
  • meerwaarde;
  • e-government.

De jongeren begroeten wij dit jaar in het ‘First Motion’-dorp, waar acht conferenties worden gewijd aan de vooruitzichten van ons beroep.

Deze nationale dag in Tour & Taxis, geeft u de mogelijkheid om maximaal 11 uren permanente beroepsopleiding te volgen!

Noteer deze datum nu al in uw agenda: dit is een niet te missen afspraak om onze standpunten uiteen te zetten, maar ook om informatie en ideeën uit te wisselen over een uitgebreid arsenaal aan thema's die deel uitmaken of zullen uitmaken van de dagelijkse beroepsuitoefening en tot slot om de banden met de confraters aan te halen en de passie voor ons beroep te delen.

Twintig beroepsverenigingen en een 40-tal exposanten zijn gedurende de ganse dag aanwezig.

Meer informatie over de georganiseerde conferenties en de inschrijvingsvoorwaarden vindt u op de website www.forumforthefuture.be/nl/congres/inschrijving.

Raadpleeg het programma via de website www.forumforthefuture.be/nl/congres/workshops


P.S.: U heeft tot het einde van de maand eveneens de mogelijkheid zich in te schrijven door op de link Forum hieronder te klikken.

 

 

Thema's: Beroep > Het Instituut
Kernwoord(en):