Uw lidmaatschap (natuurlijke persoon)

15/11/2010 -

Hoe kan mijn professionele vennootschap worden erkend door het Instituut? Welke stappen moet ik ondernemen om het lidmaatschap van mijn erkende vennootschap stop te zetten?

De antwoorden op deze en vele andere vragen inzake het lidmaatschap van de professionele vennootschappen kon u reeds terugvinden onder de rubriek ‘Administratie lidmaatschap’.

Voor al uw vragen inzake uw eigen statuut als lid van het IAB, kon en kan u de dienst ‘Ledenadministratie’, steeds telefonisch, per post en per mail contacteren. Teneinde de dienstverlening te optimaliseren, werd alle nuttige informatie, evenals de formulieren, op de website verzameld zodat u deze te allen tijde ter beschikking heeft. U kan ons de vereiste documenten rechtstreeks doorsturen, zodat er geen tijd verloren gaat bij de behandeling van uw dossier.

Wij nodigen u uit om de uitgebreide rubriek een bezoekje te brengen zodat u zich een duidelijk beeld kan vormen van alle aspecten van uw lidmaatschap bij het IAB: inschrijving als extern of intern lid, de uitoefening van bestuursmandaten, erelidmaatschap, ledenbijdrage...

Thema's: Beroep > Het Instituut;Beroep > Toegang tot het beroep
Kernwoord(en):