Tour en Taxis, 1 december 2010: the place to be!

19/11/2010 -

Een eerste hoofdstuk werd geschreven op 5 mei 2009, nu wordt het verhaal vervolgd! Op een vooruitziende en constructieve manier, en waarbij efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid primeerden, staken wij de handen uit de mouwen. We naderen nu met rasse schreden 1 december 2010, datum waarop het tweede nationale congres rond onze beroepen in Tour en Taxis wordt georganiseerd, met de ondersteuning van de drie instituten.

Het enthousiasme voor onze beroepen wordt blijkbaar gedeeld: meer dan 1 200 beroepsbeoefenaars schreven zich reeds in voor het forum. Dankzij uw aanwezigheid op dit congres, het ruime aanbod workshops, de aanwezigheid van leveranciers van oplossingen, de award-uitreiking en twee plenaire sessies rond een actueel thema, zal ons beroep op een ongeziene manier in de kijker staan voor de buitenwereld. Het is dus dé place to be!

Maak gebruik van deze kans om de passie voor ons beroep te delen! Kom op 1 december 2010 naar Tour en Taxis, waar het congres start met een ontbijt en in de vroege uurtjes wordt afgesloten!

 

 

Thema's: Beroep > Het Instituut
Kernwoord(en):