NIEUW: volledige Vlaamse fiscale regelgeving gratis online

23/09/2011 -

Krijgt u regelmatig te maken met regelgeving omtrent Vlaamse fiscale bevoegdheden, zoals de registratie-, schenkings-, of successierechten, de onroerende voorheffing, verkeersbelastingen en milieuheffingen? Dan vindt u vanaf nu de volledige Vlaamse fiscale regelgeving online: gratis en up-to-date. De Vlaamse Fiscale Navigator is een initiatief van Vlaams Minister van Financiën en Begroting Philippe Muyters.

Volledig, makkelijk te raadplegen en … gratis

De Vlaamse fiscale Navigator geeft u niet alleen een volledig overzicht van de huidige Vlaamse fiscale regelgeving, ook de historiek van de verschillende decreten en besluiten is raadpleegbaar. U kan verschillende versies eenvoudig naast elkaar leggen. Ook de volledige rechtspraak, bijhorende parlementaire vragen en antwoorden, parlementaire voorbereidende werken én uitvoeringsbesluiten zijn beschikbaar. Die kun u zo oproepen en vergelijken: makkelijk, snel en gratis.

Gebruiksvriendelijk en up-to-date

De Vlaamse Fiscale Navigator brengt de informatie uit verschillende databanken samen. Deze informatie wordt bovendien dagelijks bijgewerkt. Zo geeft de Navigator een duidelijk en overzichtelijk beeld van de Vlaamse fiscaliteit zoals die vandaag van toepassing is. U kan deze raadplegen op http://fiscalenavigator.vlaanderen.be

Thema's: Fiscaliteit > Registratierechten;Fiscaliteit > Successierechten;Fiscaliteit > Voorheffingen
Kernwoord(en):