Stel u kandidaat om deel uit te maken van de “jongerenadviesraad” van het IAB!

24/05/2012 -

De jonge accountants en belastingconsulenten zijn de toekomst van ons beroep. Het Instituut wil daarom graag de stem van zijn jongeren horen en richt een “jongerenadviesraad” op.

De bedoeling is om samen met stagiairs en leden tot 37 jaar op regelmatige basis samen te komen en na te denken over de toekomst van het beroep van accountant en belastingconsulent.

Hoe zien jongeren het beroep evolueren?
Welke meerwaarde heeft de titel ‘accountant’ en ‘belastingconsulent’?
Wat verwachten zij van hun beroepsorganisatie?

Op deze en nog vele andere vragen, wil het Instituut graag een klare kijk. Daarvoor heeft het Instituut de hulp nodig van de “jongerenadviesraad”. Jonge leden weten beter dan wie ook wat er reilt en zeilt bij de jonge confraters en hoe zij hun toekomst (willen) zien evolueren.

Bent u maximum 37 jaar oud en wil u graag de jonge accountants en belastingconsulenten een stem geven? Kom dan op 23 juni 2012 naar de zetel van het IAB en verneem meer over het gloednieuwe “jongerenplan”! Schrijf u online in!

Na deze eerste ontmoeting, nodigen wij u uit op een lezing over social media; een uitstekende gelegenheid om de technologische ontwikkelingen te integreren in uw professionele loopbaan!

De samenkomst wordt afgesloten met een broodjeslunch en cavabar. Wij hopen dan met u te mogen toasten op een mooie toekomst voor ons beroep!


Bekijk hier het programma en de praktische informatie.

Thema's: Beroep > Het Instituut
Kernwoord(en):