IAB steunt loopevent Acerta Brussels Ekiden

24/08/2012 -

Op zaterdag 13 oktober 2012 kan u als individu of in team gratis deelnemen aan de Acerta Brussels Ekiden. Bovendien maakt u kans op de prijs voor het snelste accountants- of belastingconsulententeam.

Met 6 000 sportieve deelnemers is de Acerta Brussels Ekiden het grootste Europese teambuildingevent van het jaar. Teams van 6 collega’s, medewerkers of vrienden lopen samen de legendarische marathonafstand van 42,195 km.

Wenst u deel te nemen aan dit sportieve hoogtepunt van het jaar, schrijf u dan vandaag nog in via deze link en geef aan of u zich alleen of als team wenst in te schrijven. Uw IAB-lidnummer dient meteen als garantie voor een volledig kosteloze deelname.

Voor individuele deelnemers zoekt Acerta teamgenoten, die u in de Acerta VIP Lounge voor de wedstrijd kan ontmoeten. Na de wedstrijd kunt u in de voor u gereserveerde ruimte kennismaken met Tia Hellebaut en Kevin en Jonathan Borlée en een glas drinken op de winnaars van de prijs voor het snelste accountants- of belastingconsulententeam.

Natuurlijk kunt u ook een supportersteam inschrijven via dezelfde website.

Let wel: supporters die niet vooraf zijn ingeschreven, krijgen geen toegang tot de VIP Lounge.

Thema's: Beroep > Het Instituut
Kernwoord(en):