Lokale informatiesessies 2012-2013: kwaliteit is onze troef!

19/10/2012 -

Het IAB stapt dit jaar opnieuw naar zijn leden toe. Tussen 29 november 2012 en 7 maart 2013 worden 11 lokale informatiesessies georganiseerd.

De kwaliteitstoetsing die al geruime tijd werd aangekondigd, staat vandaag effectief voor de deur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit een centrale plaats krijgt in het programma.

Waarom wordt een kwaliteitstoetsing georganiseerd? Hoe zal deze verlopen? En wat wint u daarbij? Op deze en nog vele andere vragen wil het IAB u graag een antwoord geven. Bovendien zullen de aanwezigen op de informatiesessies het “Witboek kwaliteit” ontvangen. Deze praktische gids loodst u door de 10 essentiële elementen voor een goede organisatie van uw kantoor en mag dus zeker niet ontbreken in uw bibliotheek.

Daarnaast wordt eveneens de nodige tijd voorzien om u een overzicht te geven van de belangrijkste actiepunten van het IAB.

Tenslotte zullen de projecten in het kader van het recent opgestarte jongerenplan toegelicht worden en ook de interne accountant/belastingconsulent komt aan bod.

Deze lokale informatiesessies zijn de ideale gelegenheid om praktische vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met confraters. Dit alles vergezeld met een hapje en een drankje.

Indien u graag een sessie wil bijwonen, dan kan u zich inschrijven via onze website.

Deelname is gratis en aan het einde ontvangt u een attest van 3,5 uren permanente vorming.

Wij hopen u alvast talrijk te mogen verwelkomen en geven u graag afspraak in uw provincie.

Thema's: Beroep > Het Instituut
Kernwoord(en):