Opnieuw 40 leden doorverwezen naar de Tuchtcommissie

6/06/2013 - IAB

De Commissie Permanente Vorming blijft voortdurend en nauwlettend de leden van het IAB opvolgen in verband met het jaarlijks aantal gevolgde uren permanente vorming.

Omdat er nog steeds leden zijn die geen gevolg hebben gegeven aan de vele herinneringen die verstuurd werden, heeft de Raad van het IAB beslist om 40 leden door te verwijzen naar de Tuchtcommissie.

De Commissie Permanente Vorming blijft het belang van een permanente vorming benadrukken. Kennis vormt immers een van de grondslagen van ons beroep. Niet enkel voor de leden zelf, maar ook voor het cliënteel dat een beroep doet op een beroepsbeoefenaar met kennis van zaken.

Indien u nog niet in orde bent met het elektronisch invoeren van uw verslag 2012, raden wij u aan dat vóór 15/06/2013 te doen, aangezien de volgende definitieve lijst met doorverwijzing naar de Tuchtcommissie binnenkort wordt opgemaakt.

Aarzel niet contact op te nemen met mevrouw Dominique Willems (pvfp@iec-iab.be), indien u bijkomende informatie wenst. Zij zal u met plezier verder helpen.

Vergeet nooit, permanente vorming is essentieel. Meer nog dan een plicht, is het ook en voor alles de drijfveer van uw kwaliteit.

Thema's: Beroep > Het Instituut
Kernwoord(en):