Belgische IFA-afdeling organiseert wedstrijd ter attentie van onze jonge leden

9/04/2014 - IAB

Dit jaar wordt door de Belgische IFA afdeling opnieuw de wedstrijd tot toekenning van de “tweejaarlijkse prijs van de Belgische I.F.A. Afdeling Studiecentrum voor Fiscaal Recht” georganiseerd.

Daartoe wordt bij dezen een oproep gedaan aan jonge fiscalisten (< 35 jaar) om deel te nemen door een (nog niet gepubliceerd) fiscaal artikel in te dienen. Het behandeld fiscaal onderwerp kan vrij gekozen worden. Voorwaarde is wel dat het onderwerp niet alleen vanuit Belgisch fiscaal perspectief maar ook vanuit een internationaal, rechtsvergelijkend of grensoverschrijdend perspectief wordt behandeld en een nieuw inzicht of nieuwe benadering aanbrengt.

Het bekroond artikel mag achteraf gepubliceerd worden met de titel “Tweejaarlijkse prijs van de I.F.A.”. De auteur van het bekroond artikel krijgt een prijs van 5 000 euro.

Om deel te nemen aan de wedstrijd hoeft men geen IFA-lid te zijn.

De voorwaarden van de wedstrijd vindt u in het bijgevoegde reglement.

Om in 2014 deel te nemen dient u het fiscaal artikel in elektronisch formaat over te maken aan onze secretaris-generaal François Collon (f.collon@vanhaelst-avocats.eu) en dit ten laatste op 1 oktober 2014.

Indien u zelf niet (langer) in aanmerking komt om deel te nemen, nodigen we u uit om deze uitnodiging tot de wedstrijd over te maken aan andere geïnteresseerden.

 

Reglement m.b.t. de tweejaarlijkse prijs van de Belgische I.F.A. afdeling (2014)

Thema's: Beroep > Het Instituut;Beroep > Andere instituten of federaties
Kernwoord(en):