Grootschalige ondernemersenquête bedrijfsoverdracht en eindeloopbaan: uw mening als zelfstandige ondernemer telt!

18/05/2009 -

Voor de tweede maal op rij lanceren de UNIZO Doelgroepenwerkingen ‘Overnamemarkt’ en ‘Integraal’ een grootschalig onderzoek over de eindeloopbaanproblematiek bij zelfstandige ondernemers in Vlaanderen. Aan het initiatief zullen meer dan 30 (beroeps)organisaties meewerken!

De bedoeling is te komen tot een “bedrijfsbarometer”, die om de twee jaar peilt naar de mening, visie en plannen van ondernemend Vlaanderen.

De online enquête peilt naar voor ondernemers zeer belangrijke topics zoals (familiale) bedrijfsopvolging en -overname enerzijds én toekomstplanning anderzijds. De enquête richt zich tot alle zelfstandige ondernemers, ongeacht hun leeftijd. Zo verkrijgen we een representatief beeld van u als zelfstandige ondernemer over alle generaties heen. De resultaten van dit onderzoek zullen worden bekend gemaakt en besproken tijdens de UNIZO-ondernemersbeurs ‘bedrijfsoverdracht en eindeloopbaan’ op woensdag 25 november 2009 in het Congrescentrum Lamot te Mechelen. De resultaten zullen worden gebruikt om relevante aanbevelingen te doen naar de overheid toe.

Bent u eigenaar van een bedrijf, handelszaak of praktijk, aarzel dan niet om onze vragenlijst in te vullen. Want uw mening telt! Het invullen van de vragenlijst neemt slechts enkele minuten van uw tijd in beslag. Uw gegevens worden (uiteraard) anoniem en strikt vertrouwelijk behandeld .

Doe nú mee en klik hier

U maakt bovendien kans op het winnen van 1 van de 2 mooie Bongo vakantieweekends of 1 van de 20 nieuwe handboeken 'Overdracht van het familiebedrijf: de gids voor de vooruitziende ondernemers en zijn adviseur’.

Thema's: Beroep > Andere instituten of federaties
Kernwoord(en):