Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<oktober 2020>
oktober 2020
mdwdvzz
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

De fiscale actualiteit in de praktijk - Roeselare (1)  Roeselare 

De wereld wijzigt snel, ook de fiscaliteit ondergaat onmiddellijk de gevolgen van politieke beslissingen en gewijzigde economische situaties. Daardoor moet de fiscale actualiteit nog korter worden opgevolgd. Wat vandaag nog een zekerheid is, is morgen verdwenen. Probeer dan maar om het juiste advies te geven aan uw klant. Precies daar bent u als boekhouder of als financieel verantwoordelijke naar op zoek en dit is precies ook de ambitie van deze formule. Een dynamisch invulling geven van hetgeen u boeit en wat voor uw praktijk en de medewerkers een meerwaarde betekent.

Omschrijving

Om daarop beter in te spelen, schakelen we binnen SBM een versnelling hoger. Vanuit verschillende invalshoeken gaan we de deelnemers confronteren met tegelijkertijd de wetgeving, de circulaires, de omzendbrieven, de parlementaire vragen, de rulings maar ook met een bespreking van de belangrijkste fiscale artikels die zijn verschenen. De relevante wijzigingen worden gestructureerd en overzichtelijk voorgesteld. Op die manier bekomt u een nog vollediger beeld van hetgeen op fiscaal gebied leeft. De docent volgt samen met u, deze actualiteit en zal door middel van een allround aanpak per sessie de wijzigingen zo aanschouwelijk en praktisch mogelijk vertalen naar de praktijk van elke dag.

Bijkomende info

Extra voordelen voor u:

U kan als lid bovendien GRATIS de sessies bijwonen van het FISCAAL PANEL (waarde 395€) (klik hier). Het panel bestaat uit fiscalisten-specialisten. De meer complexe problematieken van de fiscale actualiteit worden met een doorgedreven analyse en vanuit verschillende invalshoeken verduidelijkt. Zij gaan met u, als practitioner, de confrontatie aan om klaarheid te scheppen in de behandeling. De fiscale panels worden twee maal per jaar georganiseerd in Brugge, Kortrijk en Gent. Zeker niet te missen als lid.

Ook de FISCALE RECHTSPRAAK blijft een aandachtspunt maar krijgt een eigen insteek onder de vorm van een afzonderlijke module. (waarde 295€) (klik hier). Ze vormt een aanvulling op de fiscale actualiteit en wordt twee maal per jaar georganiseerd in Brugge, Kortrijk en Gent. Uw docent, Frank Vanbiervliet, is advocaat-vennoot Laga advocaten.

Deze sessies zijn gratis voor de leden van de fiscale actualiteit in de praktijk.

Bent u ingeschreven in Oostende dan volgt u de fiscale rechtspraak en de fiscale panels in Brugge. Indien u de fiscale actua volgt in Roeselaren en Ieper, volgt u deze sessies in Kortrijk.

Programma

Fiscale actualiteit met telkens 360 graden benadering: wetgeving, circulaires, rulings, parlementaire vragen, interessante fiscale artikels, enz.

Het gaat om 6 sessies actua op jaarbasis van telkens 3 uur op 6 verschillende campussen:

  • te volgen in Brugge, Kortrijk, Roeselare, Oostende, Gent en Ieper
  • centrale, polyvalente invalshoek zodat de actualiteit nog korter kan gevolgd worden
  • aanwezigheid van een coördinator die het aanspreekpunt is en helpt vorm te geven aan de sessies op basis van nauw contact met de deelnemers

Bijkomend worden u 2 sessies per jaar rond de fiscale rechtspraktijk (klik hier)en 2 sessies van het fiscale panel (klik hier) gratis aangeboden.

 
Datum van22 sep 2020 - 18:30 
Datum tot22 sep 2020 - 21:30 
Toegang Leden & stagiairs IAB
SprekerFilip Vandenberghe
TaalNederlands 
LocatieSBM campus Roeselare, Oostnieuwkerksesteenweg 111, 8800 Roeselare
Organisatie SKILLIANT CVBA - SBM OPLEIDINGEN (2020) 
Thema's
  • Fiscaliteit > Personenbelasting (PB);Fiscaliteit > Vennootschapsbelasting (VenB);Fiscaliteit > Fiscale procedure
Kernwoorden
Permanente Vorming
ErkenningsnummerB0696/2020-02
Telt mee voor180 
Toevoegen aan mijn vorming